iTRACK

iTRACK – SOLUȚIE PROFESIONALĂ PENTRU MONITORIZAREA ȘI MANAGEMENTUL FLOTEI AUTO

Adresată companiilor ce doresc să-și controleze eficient parcul de mașini și să își reducă nivelul costurilor operaționale, soluția iTrack monitorizează peste 25.000 de vehicule în România.
iTrack utilizează tehnologia GPS pentru a localiza în timp real vehiculele și pentru a transmite date complexe privind activitatea acestora, totul prin intermediul platformei telematice instalate la bordul fiecărui vehicul.

Utilizatorii au acces la următoarele detalii privind controlul și managementul flotei:
> Monitorizarea în timp real a statusului și deplasărilor;
> Crearea de rapoarte;
> Generarea de alarme și alerte;
> Managementul activităților specifice flotei auto;
> Stilul de condus al șoferilor;
> Gestiunea rutelor.

Principalele beneficii obținute cu ajutorul iTrack:
> Reducerea costurilor operaționale;
> Îmbunătățirea exploatării parcului auto > Administrarea eficientă a documentelor și activităților specifice flotelor;
> Ușurința în folosire și generare de rapoarte;
> Posibilitatea integrării cu alte sisteme.

Echipamentele folosite pot permite, în funcție de caz, citirea informațiilor din magistrala CAN a autovehiculelor, astfel iTrack venindîn ajutorul celor ce vor să monitorizeze indicatorii de consum, kilometraj sau turație venite de la vehicule.

Soluția folosește o gamă largă de echipamente profesionale, certificate și fiabile, ale căror caracteristici tehnice (conectivitate cu diverse periferice: senzori, sonde, interfețe) se traduc în funcționalități ce permit configurarea aplicației în acord cu specificul activității clientului.

Reușim să sprijinim cu succes peste 400 de clienți în monitorizarea și gestiunea flotelor auto și avem experiență în diferite industrii cu flote de toate dimensiunile.