Proiectăm soluții elegante cu tehnologii performante
și strategii neconvenționale.

Ne-am extins portofoliul și am obținut cele mai importante competențe
și parteneriate cu cele mai mari nume din domeniu.

e-learning.phoenix

Dezvoltăm software pe tehnologii Microsoft pentru diverse instituții și companii:

• Sistem UALRS – Unified Advanced Learning Resources System pentru companii private sau pentru mediul educațional, cu module de e-Learning, testare si management backoffice la nivel de instituție;
• Portaluri web de interacțiune bidirecțională pentru cetățeni, clienți și parteneri;
• Soluții de Document Management și Registratură Electronică;
• Registre Naționale; soluții de Business Intelligence;
• Soluții pe alte tehnologii – aplicație de ticketing, e-Commerce.

Ca producător de tablete, laptopuri, sisteme desktop și servere cu software Microsoft preinstalat, Phoenix IT poate furniza toată infrastructura hardware necesară afacerii dvs.

Toate aceste echipamente sunt adaptabile oricărui buget sau oricărei dimensiuni a unei întreprinderi, având și posibilitatea de a le configura în funcție de nevoile și de preferințele fiecărui client.

hardware-phoenix-it

Printre avantajele operaționale ale centrului de date Phoenix IT DATA CENTER, amintim locul de amplasare la o distanță de 80 km de București, utilizarea tehnologiilor de ultimă generație, asigurarea securității, atât la nivel fizic, cât și la nivelul datelor, asigurarea scalabilității serviciilor, disponibilității acestora și condițiilor pentru Disaster Recovery.

Servicii disponibile în Data Center:web-based-rack-layout

Servicii de infrastructură IaaS și SaaS ( Software as a Service )
Servicii de colocare
Servicii dedicate
Servicii de conectivitate
Servicii WebHosting
Serviciul de backup & recovery

Datacenter-ul PHOENIX IT respectă standardul internațional TIA 942 – TIER 3 pentru centre de date, asigurand minim 99,982% disponibilitatea serviciilor, iar acestea sunt configurabile în funcție de nevoile reale ale beneficiarilor. Toate resursele Data Center PHOENIX IT sunt redundante:

 • Alimentare redundanta cu energie electrica, cu asigurarea neintreruptibilitatii acesteia prin UPS si Generatoare Diesel.
 • Conectivitate redundanta la internet cu BGP, PHOENIX IT detinand AS Number.
 • Conectivitate directa in Internet Exchange INTERLAN, in care sunt conectati majoritatea furnizorilor de servicii de acces la internet.
 • Asigurarea de adrese IP si clase de adrese IP din cadrul propriului spatiu de adresare (IPv4 si IPv6), PHOENIX IT fiind LIR (Local Internet Registry), aria de administrare a serviciilor fiind Romania, Bulgaria, Serbia, Ungaria si Republica Moldova.

Capture

 

Avem experiență atât în implementarea de soluții de infrastructură software și hardware, în implementarea de soluții de business customizate pe necesitățile clienților, în Management de Proiect, precum și expertiza în tehnologii diverse (Microsoft, Oracle, SAP, Fortinet, Cisco, etc.).

 

Picture

  Numele dvs.

  Adresa de e-mail

  Subiectul

  Mesajul dvs.

  Protecție antispam