Monitorizare


Teltonika oferă o gamă largă de produse de monitorizare, dedicate aplicațiilor profesionale, cu multiple scenarii de utilizare. PHOENIX IT este partener oficial al Teltonika în România pe acest segment de echipamente.

 

 • TeleCare Monitorizarea de la distanță a persoanelor care au nevoie de ajutor medical.

Descoperiți cum să asigurați asistență optimă în timpul spitalizării la domiciliu, cu soluțiile GH5200 (COMUNICAȚII VOCALE DE ÎNALTĂ CALITATE – tracker personal AUTONOM cu conectivitate GNSS, GSM și Bluetooth și Teltonika TMT250 (SOLUȚIE DE MONITORIZARE A PERSOANELOR ÎN VÂRSTĂ – tracker personal AUTONOM cu conectivitate GNSS, GSM, Bluetooth, Alarma de urgență automată pentru scenarii fără mișcare; Buton de alarmă ușor de accesat și mesagerie instantanee în caz de urgență).

 • SOLUȚII SIMPLE

Teltonika FMB001/FMB010 tracker OBDII Plug and Play cu conectivitate GNSS, GSM și Bluetooth. Caz de utilizare: urmarirea remorcilor (locație, kilometraj, ce șofer o folosește, a lăsat sau a preluat o încărcătură, câte opriri a făcut într-o anumită zi sau traseu, care este locația de parcare a remorcii și așa mai departe).

 

 

Teltonika FMB900/FMB910/FMB920 tracker compact și inteligent, cu conectivitate Bluetooth, antene High Gain GNSS și GSM interne și baterie de rezervă integrată. Cazuri de utilizare: urmărirea motocicletelor, mașini de închiriat, recuperare de mașini furate, servicii de siguranță publică, transport de livrare, taxi și multe altele.

 • SOLUȚII AVANSATE

Teltonika FMB110/FMB120/FMB130/FMB140 tracker avansat, cu antene GSM și GNSS cu putere mare, care este capabil să colecteze coordonatele dispozitivului și alte date utile și să le transfere prin rețea GSM pe server. Cazuri de utilizare: aplicațiile în care este nevoie de transmiterea locației obiectelor aflate la distanță: managementul flotei, companii de închiriere de mașini, companii de taxi, transport în comun, companii de logistică, mașini personale etc.

 • SOLUȚII SPECIALE

Teltonika FMB122/FMB125/FMB202/FMB204 tracker special, rezistent la apă, cu clasa de protecție IP67, conectivitate Bluetooth, antene interne GNSS și GSM și baterie de rezervă integrată. Cazuri de utilizare: managementul flotei, companii de închiriere de mașini, companii de taxi, transport în comun, companii de logistică, mașini personale, agricultură, livrare, transport frigorific, urmărirea remorcilor, servicii de securitate și de urgență etc.

 • SOLUȚII PROFESIONALE

Teltonika FMB640terminal GNSS, GSM pentru aplicații PROFESIONALE. FMB640 este proiectat pentru soluții complexe în care un dispozitiv poate îndeplini mai multe sarcini. Terminalul FMB640 are funcții precum: date CAN FMS (J1939), date CAN pentru combustibil (J1708), date tahograf în timp real (K-Line), descărcarea de la distanță a fișierelor tahograf, suport pentru diverse dispozitive RS232 sau RS485 ale altor companii și Dual-SIM, care maximizează eficiența flotei. Cazuri de utilizare: urmarirea vehiculelor terestre din aeroport și activelor aeroportului, logistică internațională, transport frigorific, paleti de marfa, agricultură, construcții și minerit, servicii de securitate și de urgență.

 • ACCESORII

Teltonika LV-CAN200/ALL-CAN300 – soluții profesionale pentru companiile care doresc să monitorizeze datele CAN, pentru a obține cu ușurință parametrii de bază, cum ar fi: kilometrajul, nivelul de combustibil, consumul de combustibil, RPM și multe altele. Caz de utilizare: managementul flotei de politie, vehicule ușoare, camioane, autobuze, transport agricol și transport special.

Teltonika TTJSenzor de temperatură pentru dispozitivele de gestionare a flotei.

Cazuri de utilizare: controale termostatice (menține temperatura aproape de punctul dorit), sistem sensibil termic (primește alerte atunci când temperatura scade sau depășește o valoare predefinită), produse de consum (asigurați-vă că mărfurile pe care le livrați vor păstra o calitate înaltă).

Pentru consiliere și vânzări, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

  Nume

  Adresa de e-mail

  Telefon

  Subiect

  Mesajul dvs.

  Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate de Phoenix-IT pentru:

  Vă asigurăm că datele de contact transmise de dumneavoastră sunt stocate exclusiv pentru a vă oferi răspunsurile și informațiile solicitate şi nu vor fi comunicate terţilor.