PLANIFICARE ȘI OPTIMIZARE RUTE

PLANIFICARE OPERAȚIONALĂ | DISPECERIZARE AVANSATĂ | RUTARE COMPLEXĂ

De cele mai multe ori planificarea operațiunilor zilnice și rutarea corespunzătoare presupun alocarea câtorva ore din programul dispecerilor și planificatorilor. Operatorii din distribuție aleg adesea să își livreze comenzile printr-o segmentare zonală a clienților. Astfel se crează rute fixe pentru fiecare zonă și se alocă un număr de șoferi pe acestea. Planificând în acest fel există intodeauna riscul de a aloca mai multe mașini pe o zonă unde comenzile sunt mai puține sau de a pierde din eficiență în livrările din zonele „graniță” dintre teritoriile predefinite. În acest fel planul pierde din flexibilitate și nu se adaptează la volumul zilnic de comenzi. Toate acestea se traduc în costuri ridicate, rigiditate în planificare, răspuns îngreunat la factori externi și deservire în afara termenelor agreate cu clienții.

iTrack pentru planificarea și optimizarea rutelor
Prin intermediul parteneriatului cu AMCS platforma iTrack devine un instrument ce ajută companiile în procesul de planificare și optimizare a rutelor și activităților zilnice. Folosind iTrack dedicat optimizarii de rute, utilizatorii vor putea prelua comenzile zilnice și le vor putea aloca optim pe mașini și pe rute ținând cont de parametrii precum: distanță, intervale orare de vizitare, clienți prioritari sau tipuri de activități. Rezultatul planificarii zilnice constă în rute ce respectă constrangerile specifice fiecărei companii, aceste rute fiind trimise către șoferi împreună cu detalii despre fiecare activitate și posibilitatea navigării către fiecare punct de oprire.
Procesul de alocare și creare a rutelor va fi gestionat beneficiind de motorul avansat de optimizare creat de cei de la AMCS.

Soluții dedicate pentru planificare și optimizare rute
AMCS Route Planner: este un sistem avansat de planificare ce poate fi folosit în ITACK.AMCScrearea de scenarii și simulări pentru planuri de livrare zilnică sau periodică. Prin folosirea AMCS Route Planner puteți obține reduceri substanțiale de cost prin îmbunătățirea nivelelor de deservire a clienților și prin reducerea numărului de kilometri parcurși.

Soluțiile dedicate AMCS sunt integrate cu iTrack, în acest fel companiile pot beneficia de o priveliște de ansamblu asupra tuturor proceselor logistice pornind de la planificarea activităților pentru zilele sau perioadele ce urmează până la urmărirea execuției reale și a gradului de respectare a planurilor.AMCS PLAN

AMCS Fleet Planner: este un sistem capabil să ofere soluții dinamice și în timp real pentru planificarea transportului și a distribuției, pentru dispecerizare și control operațional în timp real. Sistemul este construit pentru a gestiona volume de comenzi ce trebuiesc planificate într-un mediu operațional ce este supus modificărilor constante ce apar pe parcurs. Este ideal pentru eficientizarea operațiunilor unde comenzile sunt recepționate continuu și cu rapiditate și trebuiesc alocate pe vehicule. AMCS Fleet Planner este soluția ideală pentru dumneavoastră dacă aveți nevoie de un sistem care să vă sprijine în planificarea automată, dar și manuală. Fiecare decizie luată vine cu un calcul de impact asupra costurilor și indicatorilor de performanță specifici.

Beneficii:
> Planuri recalculate şi optimizate continuu şi constant
> Reducerea numărului de kilometri parcurşi
> Reducerea timpilor de livrare
> Reducerea timpului alocat planificării
> Reducerea numărului de vehicule folosite
> Eficientă îmbunătăţită pentru scenarii complexe
> Alocare optimă a resurselor
> Gestionarea rapidă a evenimentelor neprevăzute
> Vizualizare detaliată a desfăşurării planului
> Agilitate operaţională

 

OPTIMIZARE RUTE-ITRACK